^
DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ

Tüm klima sistemleri için dezenfeksiyon işlemleri yapmaktayız.

Dezenfeksiyon nedir?

 Cansız maddeler üzerinde bulunan hastalık yapıcı virüs, bakteri ve mantar gibi diğer adıyla da patojen mikroorganizmaların yok edilmesidir. Bir diğer ifadeyle dezenfeksiyon ile bir cisim hastalık yapıcı etkenlerden arındırılır. Bu amaçla kullanılan kimyasal maddelere dezenfektan denir denir. Bakteri sporları dezenfeksiyon düzeyine göre azalır. Dezenfektanlar ancak uzun süreli tesir yaptıklarında ve ileri düzeyli olanları kullanıldığında sporları öldürebilir. Hidrojen peroksit ve gümüş kullanılan güçlü dezenfektan maddeler arasındadır.

 

Klimaların Dezenfekte Edilmesi

Firmamız bünyesinde chiller, rooftop, vrv, ısı pompası, klima santrali , fcu vs. gibi tüm ısıtma-soğutma sistemlerine periyodik ve ağır bakım hizmetleri sunmaktayız. Ayrıca isteğe bağlı dezenfekte işlemleride yapılmaktadır. Özellikle avm, hastane ve plaza gibi çok sayıda insanın bulunduğu binalarda hidrojen peroksit kolloidal gümüş içerikli güçlü ve çevre dostu dezenfektan kullanılmaktadır. Tüm klima ünitelerinin Evoparatör, serpantin ve kondenserlerine sıvı bir şekilde püskürterek uygulanır.                          Bu dezenfektan bakteri, virüs gibi tüm patojenleri öldürmesinin yanı sıra uzun bir süre koruma sağlayarak tekrar virüs ve bakteri oluşumlarını engeller. piyasada sıkça kullanılan dezenfektanlar gibi klor içermediğinden insan sağlığına zararı bulunacak kalıntılar bırakmamaktadır. Bu işlemi bir çok avm ve plazada uygulamakta ve çok güzel geri dönüşler almaktayız.

Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için bizimle iletişime geçin.

 

DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ DEZENFEKSİYON İŞLEMLERİ


  Doğru Klima
Doğru Klima 2013 yılından itibaren tüm soğutma grupları; chiller, rooftop, direct expantion, hassas klima ve -85 derece soğutabilen test odaları alanlarında hizmet vermektedir.
  Hizmetlerimiz
Hizmet verdiğimiz diğer alanlar ise chiller satış, freecooling (drycooler) satış, kimyasal ürünler satış, yedek parça satış, teknik eğitim, 2.El soğutma grubu satış veya kiralaması alanlarında da hizmet vermektedir.